Productieleider
UNILIN
Regio Waregem
6 dagen geleden

Jobomschrijving

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten.

UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.

Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-

eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.

800 medewerkers internationaal.

Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes.

Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar.

In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een Productieleider :

 • Als productieleider sta je in voor de aansturing, coaching, bijsturing, evaluatie en ontwikkeling van een team van operatoren en productie medewerkers die in ploegen werken.
 • Je realiseert kennisopbouw bij je mensen teneinde polyvalentie en flexibiliteit van je team te garanderen.
 • Je staat in voor een efficiënte werkorganisatie, je bewaakt wissels, doorlooptijden en flexibiliteit.
 • Je doet aan dagelijkse trouble shooting en initieert en implementeert tevens fundamentele voorstellen om structurele bottlenecks aan te pakken en de output te verbeteren.
 • Je garandeert de gevraagde kwaliteit en leert ook je medewerkers om de kwaliteits- en servicenoden van de klanten na te leven.
 • Je zorgt op de werkvloer voor de implementatie van de beleidslijnen en procedures op vlak van veiligheid, orde & netheid, etc.
 • Je zorgt voor een effectieve communicatie en bouwt het nodige overleg in. Je staat in voor de ploegoverdracht, installeert een optimale samenwerking met de technische afdeling zowel als met de eigen teamleden en je informeert het management omtrent bottlenecks in de samenwerking met andere afdelingen.
 • Je staat samen met de productiemedewerkers in voor de realisatie van de vooropgestelde KPI’s op vlak van rendement, volumes en kwaliteit.
 • Je houdt je kennis m.b.t. evoluties binnen de sector en evoluties binnen operations up to date. Op basis van deze kennis werk je adequate verbetervoorstellen uit.
 • PROFIEL :

 • Je genoot een ingenieursopleiding en hebt een eerste leidinggevende ervaring binnen een industriële omgeving.
 • Je hebt ervaring en / of affiniteit met de technische aspecten van een productieproces.
 • Als sterke people manager begeester en coach je je team. Hierbij vertoef je het liefst op de werkvloer.
 • Je bent een vlotte communicator en kan op een positieve en open manier zaken aanbrengen en veranderingen doorvoeren.
 • Aanbod

  UNILIN is een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. UNILIN wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen.

  UNILIN biedt in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier