Fleet officer rollend materieel - Vast contract
manpower
Kortrijk, Belgium
6 dagen geleden

Job Description

Als technisch bediende ben je samen met 2 collega's verantwoordelijk voor alle voertuigen (rolcontainers, kranen, heftrucks, bulldozers, personenwagens, etc.

over diverse vestigingen van het bedrijf in gans Vlaanderen. Aan de hand van een onderhoudsschema zal je geplande onderhouden opvolgen, reparaties en onderhouden van externen beoordelen, storingen bijhouden en structurele oplossingen zoeken voor vaak voorkomende storingen, interne audits uitvoeren, etc.

Waar nodig bestel je wisselstukken en sta je in nauw contact met de klanten. Verder ga je de directie ook adviseren en overtuigen naar een steeds meer duurzaam beleid binnen het wagenpark en zorgen voor uniformiteit.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor onze klant, een nationaal georiënteerde afvalverwerker, zijn wij op zoek naar een technisch bediende automotive om het fleet management te verzorgen van alle voertuigen.

Candidate Profile

De technisch bediende waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een bachelor autotechnologie of automotive management.

Je hebt een eerste ruime ervaring als technieker binnen de automobielsector of als coördinator van het onderhoud. Bij voorkeur heb je ook ervaring of kennis omtrent auditing en ben je analytisch aangelegd.

Als persoon ben je communicatief in het Nederlands & Frans, werk je planmatig, ben je gezond assertief en ben wil je werken over gans Vlaanderen.

Client Offer

Na een uitgebreide introductie krijg je een uitdagende en veelzijdige functie binnen een sterk duurzame onderneming. Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk salaris aangevuld met een bedrijfswagen, tankkaart, hospitalisatie-

groepsverzekering en 12 ADV dagen.

Denk je dat deze job je op het lijf geschreven is? Bezorg je CV aan tycho.paepe manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier