SERVICE TECHNIEKER POORTEN - VAST CONTRACT
manpower
Gent, Belgium
9 dagen geleden

Job Description

Als field service technieker werk je aan poortsystemen. Je verzorgt de installatie en opstart van de systemen : automatische poorten, deuren, brandwerende poorten, sectionaalpoorten, .

 • Je staat in voor service en onderhoudsopdrachten bij de klant ter plaatse. Het technisch werk heeft betrekking op elektriciteit, maar ook mechanica komt aan bod.
 • Je werkt op de regio Oost-Vlaanderen.

  Client Description

  Manpower Permanent Placement is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

  Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

  Voor een bedrijf, dat gespecialiseerd is poorten en nieuwe technologieën hierrrond, zijn we op zoek naar een service technieker (m / v) voor de regio Oost-Vlaanderen.

  Candidate Profile

  Je genoot een technische opleiding bij voorkeur elektromechanica, elektriciteit, elektronica of stuur- en beveiligingstechnieken.

  Je hebt ervaring als technieker of service technieker. Je hebt een sterke technische kennis binnen elektromechanica, je bent communicatief, dienstverlenend en klantvriendelijk.

  Je werkt zelfstandig en bent graag op de baan.

  Client Offer

  Een onmiddellijk vast contract bij een innoverende onderneming. Je krijgt een grondige opleiding, en hebt een zelfstandige en afwisselende job.

  Een salarispakket volgens ervaring en capaciteiten.

  Interesse? Stuur snel je cv naar jan.callens manpower.be of bel naar 0477 80 66 52. Discretie verzekerd.

  service technieker - poorten - mechanica - elektriciteit

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier