Medior Java developer
Ardekay
Antwerpen
8 dagen geleden

Medior Java developer Finance

Wat gaat u doen?

Als Medior Java developer gaat u aan de slag in Antwerpen als ontwikkelaar voor de best werkende applicaties. Deze applicaties zullen de efficiëntie verhogen en de kosten verlagen in verschillende bedrijven en sectoren.

Een voorbeeld van zo’n bedrijf is een grote bank, zoals de Rabobank. Door uw applicaties kunnen banken sneller werken en beter intern en extern communiceren.

Tevens zorgt u ervoor dat klanten de juiste software ontwikkelingstools krijgen. En dat de Cloud services passen bij de behoeftes van de klanten.

U bent daarbij verantwoordelijk voor het innoveren van oude backend services, en het implementeren van nieuwe.

Wat wordt u geboden?

Naast een maandsalaris vanaf 3400 euro :

 • Een team met inspirerende collega’s;
 • Extralegale voordelen zoals, een firmawagen en laptop;
 • Flexibele werkuren;
 • Een gezellige, maar hardwerkende werksfeer.
 • Wat wordt er van u verwacht?

  Naast minimaal 3 jaar professionele ervaring met Java :

 • Ervaring met Spring, Hibernate, of Apache;
 • U kunt op een probleemoplossende en analytische manier denken;
 • Leidinggevende vaardigheden zijn een pré, zodat enkele Junioren u als mentor kunnen zien.
 • Waar gaat u werken?

  U gaat aan de slag in Antwerpen. Het bedrijf hecht veel waarde aan teamwork. Daarom worden er ook gepassioneerde teams opgezet, vol met specialisten van verschillende achtergronden.

  Zij zullen elkaar uitdagen, om het beste in elkaar naar boven te halen. De werksfeer in het bedrijf is open en constructief.

  Doordat er goed overlegd wordt met de klanten, krijgen zij niet alleen wat zij vragen, maar wordt er gestreefd naar lange termijn succes.

  Het bedrijf heeft een gezellig werksfeer, en staat bekend om het warme familiegevoel. Tevens is het bedrijf makkelijk te bereiken me openbaar vervoer en de auto.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier