Onderhoudsmecanicien - DAG - VAST CONTRACT - HOOG LOON
manpower
Dendermonde, Belgium
2 dagen geleden

Job Description

Je komt terecht in een hoogtechnologische omgeving. Als mecanicien sta je in voor het preventief onderhoud van een geautomatiseerd en uitgebreid machinepark en verschillende randapparatuur.

Bij opstart word je onder begeleiding van uw peter ingewerkt in het machinepark.

Wij zoeken (m / v)

Onderhoudsmecanicien DAGREGIME - interessante werkomgeving - VAST contract

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden young potentials en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract.

Voor één van onze goede klanten, een innovatieve en mensgerichte firma zijn we op zoek naar een Onderhoudsmecanicien voor het preventief onderhoud.

Candidate Profile

We gaan op zoek naar een Onderhoudstechnieker die vooral mechanisch sterk is en zich hier verder in wil specialiseren. Je beschikt over een professionele bachelor of TSO Mechanica, elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt een grote zin naar uitdaging. Dagelijks staan er nieuwe uitdagingen voor u klaar. Je lokaliseert, analyseert en lost mechanische storingen op aan Industriële installaties.

Je staat samen met uw collega's in voor het preventief onderhoud en doet herstellingen aan het machinepark. Daarnaast denk / werk je mee aan de optimalisatie van productie-

en warehouse installaties. Je houdt van fijne mechanica en hebt graag een propere werkomgeving.

Client Offer

Je komt terecht bij een firma die sterk aan het groeien is op nationaal en internationaal vlak. Er heerst een goede werksfeer met directe en open communicatie.

Mooie werkuren in dag. Je start dagelijks om 7u30 en eindigt om 16u .Je krijgt de kans en vrijheid om mee te denken met de productie en verbeteringsvoorstellen te doen.

Qua verloning bieden we een aantrekkelijk salaris aan met extralegale voordelen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij te leren a.

d.h.v. on-the-job opleidingen en coaching.

Interesse?

Contacteer me op 0485 67 60 46 of stuur je CV naar lothar.devos manpower.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier