SENIOR DIGITAL EXPERT
Argon selectie
Waregem, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functie-omschrijving : Als digital expert ben je verantwoordelijk voor het verhogen en optimaliseren van de exposure op alle relevante digitale platformen.

Je pusht ons brand via de juiste kanalen en cre ert buzz en traffic naar ons brand. Je doet dit door de verschillende business objectives af te stemmen met de digital transformation strategy en deze op hun beurt te vertalen naar naar een actieplan en roadmap.

Je zorgt voor een effici nt lead generation proces voor onze diverse doelgroepen. Hiervoor analyseer en identificeer je visitors van onze website en pas je de content in functie van conversie en leads aan.

Je bouwt onze social media strategie uit en versterkt zo de aanwezigheid van ons merk. Hierbij ontwerp n implementeer je content voor onze sociale media.

Tot slot, evalueer je de effectiviteit en de impact van de campagnes en kanalen. Je werkt hierbij nauw samen met de webdesigner, content marketeer en content agency.

Tijdsregeling : Dag - voltijds VEREISTEN Vereisten : Je behaalde een Bachelor (bv Multimedia, Nieuwe Media en Communicatie, Web, ICT.

 • en hebt minstens 5 jaar relevante ervaring in digital marketing. Je denkt in oplossingen en out-of-the-box. Je beschikt over de nodige analytische en communicatieve vaardigheden en kan ook deadlines correct naleven.
 • Je beschikt over een goede kennis van Google Analytics, Google Tag Manager, Google Data Studio, SEO en SEA. Je bent een bruggenbouwer en houdt ervan om met jouw expertise bij te dragen aan het behalen van business doelstellingen.

  Ervaring : Minimum 5 jaar ervaring vereistRijbewijs : B (Auto)Talen : Nederlands : zeer goed Engels : goed AANBOD Aanbod : Je komt terecht in een dynamisch team waar zin is voor verantwoordelijkheid en initiatief.

  We voorzien een aantrekkelijk loon pakket. Tot slot, kom je terecht in een gevarieerde functie. Loon : Maandloon

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier