Employment tax Consultant – Berchem
Dixon & Company
Antwerpen
7 uur geleden

Over onze klant

Onze klant is een groot financieel advieskantoor met meer dan 6 vestigingen in Vlaanderen en Brussel. Je hebt meer dan 250 collega’s uit verschillende disciplines zoals audit, accountancy, taks&legal en corporate finance.

Je klanten bestaan uit een mix van Belgische KMO’s en internationale organisaties die vanuit het netwerk tot jou komen. Betrokkenheid en collegialiteit zijn belangrijke begrippen in de bedrijfscultuur.

Ze organiseren ook maandelijks activiteiten en opleidingen voor de medewerkers. Momenteel zoeken we, vanwege uitbreiding, een nieuwe collega voor het team van Employment tax in Antwerpen!

Jobomschrijving

Je word opgeleid door je nieuwe collega’s en zal je de adviserende vertrouwenspersoon voor de HR of international mobility manager worden met betrekking tot fiscale en sociaal juridische aspecten en begeleiding van internationaal actieve werknemers voor je klanten.

Je bent mede verantwoordelijk voor de afhandeling van belangrijke dossiers. Je kan hiertoe beroep doen op de (internationale) specialisten in de verschillende domeinen van de fiscaliteit en het recht binnen de organisatie.

 • Er wordt bovendien van je verwacht dat je, waar nodig, nauw samenwerkt met de juridische adviseurs, bedrijfsrevisoren en accountants;
 • Je begeleidt beginnende medewerkers, leidt hen op en staat in voor de review van de dossiers die door hen voorbereid worden.

  Profiel

 • Master diploma in juridische richting met specialisatie in sociaal recht / fiscaliteit
 • Aantal jaar relevante ervaring in een consultancy omgeving
 • Je werkt graag in teamverband en houdt ervan om je kennis over te brengen aan collega’s
 • Aanbod

 • Een boeiende job in een aangename werksfeer. Je komt terecht in een ambitieuze werkomgeving met de kwaliteit van een Big 4 omgeving, die je zelf mee kan uitbouwen en waar je kan rekenen op de ondersteuning van professionele collega’s.
 • Je kan rekenen op flexibele werkuren en vakantieperiodes, plus een filevrije omgeving.
 • Naast een marktconform loon met extra legale voordelen in functie van kennis en ervaring voorzien wij de mogelijkheid tot het volgen van bijkomende opleidingen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier