Functieomschrijving Account Manager
Direct Result
Antwerpen, BE
5 uur geleden
-

Als Accountmanager ben je de brug tussen Direct Result en haar opdrachtgevers. Je vertaalt de wensen van elke opdrachtgever op maat naar de interne werking van de organisatie.

Als lid van het accountteam, onder leiding van de account director, bouw je strategische relaties uit met jouw klanten zodat wij steeds op hun huidige en toekomstige noden kunnen inspelen.

Je onderhoudt banden met de opdrachtgevers en organiseert klantenevents en uitwisselingen. Je bent commercieel ingesteld en daardoor altijd op

prospectie voor nieuwe aantrekkelijke partnerships. Het accountteam onderhandelt de voorwaarden van onze opdrachten en waakt over het behalen van vooropgestelde KPI’s.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier