Grondwerker
IMPACT
Lokeren, E Flanders, BE
1 dag geleden
source : Monster

Functieomschrijving Als grondwerker zal je samen met een collega in team op de baan gaan om aan openbare signalisatie te werken.

Je taken bestaan eruit om zowel met de hand als met een minigraver sleuven te graven. Je legt de kabels samen met je collega.

Techniekers staan in voor de aansluitingen. Eens deze gebeurd zijn voer je herstellingswerken uit. Asfalt en beton gieten, klinkers plaatsen Je zal deze werken zowel overdag als sporadisch s nachts uitvoeren.

Je start vroeg (7u) om de files te vermijden en hebt dan ook vroeger gedaan met je werkdag (15u30). Indien de werken enkel s ’nachts uitgevoerd kunnen worden zal je werken van 20u tot 6u.

Functie-eisen Wie zoeken wij? Je hebt ervaring als grondwerker / wegenwerker Ervaring met een minigraver is een vereiste.

Dit met minigravers tot 4.5 ton. Indien je ervaring hebt met de aanleg van nutsvoorzieningen is dit een groot voordeel Naast Nederlands spreek je ook goed Frans Arbeidsvoorwaarden Je komt terecht in een tof team.

Een mix van mensen met jarenlange ervaring en enthousiaste nieuwelingen. We groeien volop en zijn daarom op zoek naar kandidaten die mee willen werken aan een goede werksfeer en toffe werkomgeving.

De verloning verloopt volgens PC 124, de bouwsector met alle daar bijhorende voordelen (12 ADV dagen, getrouwheidszegels, weerverletzegels, mobiliteitsvergoeding, ecocheques )

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier