Business Unit Manager Sanitair
Vinci Energies
Baarbeek , Zwijndrecht
8 uur geleden
source : stage.fr

Description

Als Business Unit Manager ben jij van A-Z verantwoordelijk voor alle activiteiten die gelinkt zijn aan jouw business unit.

Beschik jij over goede organisatorische- en people management skills, heb jij voldoende technische kennis en is financieel management jouw sterk punt?

Dan is deze functie zeker iets voor jou! Opzetten en uitvoeren van een strategisch plan voor de business unit.Bouwen van een hecht team van medewerkers en de samenwerking tussen de teamleden aanmoedigen.

Maandelijks verslag uitbrengen van de activiteiten van de afdeling.Implementeren en volgen van het algemeen HSEQ beleid.Je werkt ook nog aan 1 of meerdere projecten als Project Manager Sanitair.

Profil

Je behaalde een master in de Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaringJe hebt minimaal 10 jaar werkervaring als Project Manager Sanitair en bent klaar voor de volgende stap in je carrièreJe bent een geboren planner en organisatorJe kan een team leiden en motiverenJe beschikt over een goede portie ondernemerschapKwaliteit en klanttevredenheid zijn voor jou heel belangrijkJe hebt een goede kennis van Frans

Catégorie professionnelle

Autres

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier