Java Developer Academy – Join our JumpStart Program
Smals
Brussel, Brussel, België
3 dagen geleden
source : Jobat

Zin om je loopbaan te starten in Java-ontwikkeling? Dan is ons JumpStart-programma iets voor jou!

Bij je aankomst volg je een maandlange intensieve opleiding met coaching door ervaren professionals, e-learningmodules en reële situaties.

Je zult vertrouwd geraken met de meest gebruikte recente technologieën en leert de best practices van de professionele wereld.

Je maakt vervolgens deel uit van een dynamisch ontwikkelteam dat Agile / Scrum-georganiseerd is. Deze organisatie zorgt ervoor dat elk lid van het team nauw betrokken is bij het project en mee beslissingen kan nemen.

Je ontwikkelt mee nieuwe applicaties door je te baseren op de bestaande ontwikkelstandaarden en -frameworks.

Op basis van de functionele analysedocumenten opgesteld door de analisten en de technische voorschriften overgemaakt door de architecten verzeker je de ontwikkeling, testing en documentatie van de ontwikkelde applicaties.

Je bent eveneens verantwoordelijk voor de oplossing van bugs in verband met de code en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten.

Je hebt een bachelordiploma in de Informatica, een stevige basis in Java en wil expert worden in dit domein.

Ervaring met de volgende technologieën is een troef : Java EE, Spring, Hibernate, JSF, Javascript / Angular, Web Services Soap (XML), Web Services Rest (JSON), DBMS / SQL.

Kennis van Design Patterns, Test Driven Development, en Agile-methodes is eveneens een plus.

Je bent nieuwsgierig en geboeid door de nieuwe technologieën. Je hebt een uitstekend leervermogen.

Je kan autonoom en methodisch werken en je kan prioriteiten stellen.

Tot slot heb je een passieve kennis van het Frans. Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving.

Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier