CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER - 6 MAANDEN - TOPBEDRIJF
Client of Manpower
Gent, Oost-Vlaanderen, België
2 dagen geleden
source : Jobat

Na een interne opleiding krijg je de verantwoordelijkheid over een heel divers klantenpakket waar jij het voornaamste aanspreekpunt bent voor de klant.

Je staat hen te woord voor algemene vragen, offertes, orderopvolging, klachtenbehandeling, ... Samen met de account managers en jouw enthousiasme en klantvriendelijkheid bouw je zo een duurzame relatie op met jouw klanten.

In jouw functie heb je een coördinerende rol in het gehele proces van offerte, naar werkopdracht aan de productie, tot verzending van de goederen.

Met een kritische blik sta je open voor het zoeken naar optimalisaties van zowel interne processen bij ons als bij de klant met winstgevendheid en efficiëntie in het achterhoofd.

Je komt terecht in een ambitieuze internationale organisatie waar teamgeest en samenwerken tussen verschillende afdelingen van cruciaal belang zijn.

Je bent gedreven, enthousiast en klantvriendelijk. In ruil krijg je een vertrouwensband met jouw klanten waar je energie en motivatie uit haalt.

Je kunt zelfstandig werken maar bent ook een goeie teamspeler.

Multitasken behoort tot jouw dagelijks takenpakket. Om het overzicht te bewaren, ben je stressbestendig, flexibel en kan je prioriteiten te stellen.

Een commerciële flair helpt je bij opbouwen van klantenrelaties.

Je beschikt minimum over een bachelor diploma en ervaring binnen een commerciële functie is een groot pluspunt.

Affiniteit met verpakkingen en technische interesse zijn een pluspunt.

De talen Nederlands, Frans en Engels beheers je vlot, zowel gesproken als geschreven.

Je komt terecht in een internationale dynamische omgeving Bovenop de 20 verlofdagen krijg je jaarlijks nog 18 ADV dagen en 3 extra CAO dagen.

Je kan werken in een glijdend uurrooster tussen 7u30 en 9u en einde tussen 16u en 18u.

Je ontvangt een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen

Interesse om te werken bij deze topspeler? Stuur uw cv naar office.gent manpower.be of bel ons op het nr 09 265 85 55 Ref. 8310156

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier