Junior Business Architect
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, België
2 dagen geleden
source : Jobat

Businessoplossingen werken pas optimaal als ze beantwoorden aan wat de business écht nodig heeft, nu en in de toekomst. Daarvoor zorg jij mee als junior business architect.

Je ontwerpt de services, processen en informatiestromen en vormt de brug met de teams die deze oplossing bouwen.

Als junior business architect help je de business units van de Colruyt Group om hun strategie en requirements om te zetten naar een architectuur op het vlak van services, processen en informatie.

Dat doe je voor een concrete project milestone, en binnen het kader van de enterprise architectuur.

Je kan werken voor een business unit zoals Colruyt Laagste Prijzen, Dreamland, Eoly of Collect&Go, of een ondersteunende dienst zoals HR, Finance of Logistiek.

Je luistert niet alleen naar de vragen van je opdrachtgever, maar vraagt door tot de doelstelling scherp is. Dan pas stel je een aantal alternatieve scenario’s voor, met de impact op zowel korte als lange termijn.

Samen met de IT-architect ondersteun je de projectmanager bij de inrichting van het projectwerk. Dit betekent dat je helpt om de werkpakketten en hun onderlinge afhankelijkheden expliciet te maken, en om in te schatten welke resources nodig zijn om de businessoplossing te realiseren.

Vanuit deze architectuur geef je een duidelijk kader aan de projectteams die de oplossing bouwen. Je werkt hierbij samen met IT-architecten en Solution Analisten.

Je blijft er tot het einde van het project over waken dat het resultaat voldoet aan de noden van de opdrachtgever.

Je krijgt de nodige opleidingen en word bij het uitvoeren van je job ondersteund door een ervaren coach en / of een ervaren collega, zodat je je vakmanschap kan ontwikkelen.

Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle. Na verloop van tijd kan je een dag per week in een van onze satellietkantoren (Deinze, Haasrode, Mechelen, ) aan de slag.

 • Opleiding en ervaring Je hebt een bachelor- of masterdiploma of gelijkwaardige ervaring. Je hebt bij voorkeur ervaring met analysetools.
 • Conceptueel en creatief Je verliest je niet in detail, maar ziet het grotere plaatje. Je ziet verbanden lang voor anderen ze zien.
 • Je verkent verschillende creatieve alternatieven om tot de beste oplossing te komen.

 • Communicatieskills Je kan luisteren en je aanpassen aan je stakeholders. Je bent in staat om complexe problemen op een eenvoudige manier uit te leggen.
 • Durven adviseren Je durft doorvragen tot je tot de essentie van het probleem komt. Je leeft je in je klant in en stelt dan de beste oplossing voor.
 • Talenkennis Je spreekt Nederlands en Engels : handig om met iedereen te overleggen, ook met je collega’s uit India.
 • Impact Je werkt zeer nauw samen met je partner of interne klant. Jij bouwt mee aan zijn of haar visie en strategie.
 • Doorgroeimogelijkheden Je krijgt de kans om te groeien in je functie.
 • Opleidingsmogelijkheden Bij Colruyt Group krijg je continu de kans om je bij te scholen. Je volgt opleidingen volgens jouw niveau en interesses.
 • Extralegale voordelen Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier