Project Ingenieur Energie - EPB
Bimona bvba
Antwerp, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Company Als Projectingenieur EPB heb je een grote verantwoordelijkheid. Je bent namelijk het aanspreekpunt voor projecten en vragen rond EPB-verslaggeving en energie-audits voor onze klanten.

 • Na een inwerkperiode zal je verantwoordelijk zijn voor meerdere projecten die zelfstandig behandeld dienen te worden. Het kantoor in Antwerpen of Gent zal de uitvalsbasis zijn;
 • regelmatige verplaatsingen en klantencontacten maken uiteraard deel uit van je job. Functieomschrijving Project Ingenieur Energie - EPB Tot jouw taken behoren : EPB-verslaggeving van begin tot einde : Bijwonen opstartvergaderingen Opmaak volumemodel in SketchUp Opmaak voorberekening in EPB-software Opmaak voorberekeningsrapport in Word Oplossingen voorstellen aan bouwheer / architect Antwoorden op vragen tijdens de looptijd van het project Opvragen en ordenen van stavingsstukken Plaatsbezoeken voor de eindaangifte Opmaak en indiening van de eindaangifte Ventilatieverslaggeving van begin tot einde : Opmaak ventilatievoorontwerp Ingave in kwaliteitskader Coördinatie van debietsmetingen Opmaak Veiligheids- en Gezondheidsplan Communiceren met bouwheer / architect tijdens de looptijd van het project Doorgeven van facturatie na afloop van de verschillende fasen aan de boekhouding Samenwerken met en controleren van junior EPB-verslaggevers Opvolgen van ontwikkelingen in het vakgebied Volgen van bijscholingen / cursussen Profiel Project Ingenieur Energie - EPB Voor deze uitdagende functie zoeken we iemand met een bachelor- of masterdiploma Bouwkunde, Architectuur of Energie en een tweetal jaar ervaring als Projectingenieur EPB / EPB-verslaggever en met veel goesting en motivatie om in een studiebureau in volle expansie aan de slag te gaan.

  Jouw eigenschappen : Zelfstandig kunnen werken Analytische ingesteldheid Sterk in plannen en organiseren Klant- en resultaatsgericht Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend Kennis van het Frans is een pluspunt Aanbod Flexibel en interessant loonpakket, bespreekbaar op maat.

  Doorgroeimogelijkheden zijn zeker aanwezig gezien de sterke groei die we kennen. Opleidingen worden voorzien. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf in volle expansie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier