Software IT consultant
Start People Oostende GT
OOSTKAMP, BE
2 dagen geleden

Description

Binnen het IT departement sta je in voor het loggen van de verschillende software change requests. Na de ontwikkeling sta je in voor het testen en het opleiden van de interne gebruikers.

Daarnaast sta je ook in voor de dagelijkse ondersteuning van onze interne gebruikers. Je werkt hierbij nauw samen met de ontwikkelaars van ons eigen software systeem.

Als software consultant rapporteer je aan de IT manager. Binnen het IT team draagt de software consultant de verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van het interne software systeem.

Daarnaast draag je bij tot een kwalitatieve opleiding van de interne gebruikers.

Company

PGS staat voor Palettes Gestion Services, dat in Frankrijk opgericht werd. PGS begon in 1993 met het herstel en de verkoop van houten tweedehandspallets.

Momenteel handelen ze zowel in tweedehands- als in nieuwe pallets.

PGS Group heeft 11 palletproductiesites, 19 reconditioneringssites, drie zagerijen en een eigen nagelproductiesite. Ze zijn actief in 7 landen waaronder Frankrijk, België, Spanje, Oekraïne, Letland, Marokko en de Verenigde Staten.

Profile

 • Loggen en opvolgen van change requests voor specifieke software oplossingen.
 • Opvolging van software ontwikkelingen door externe software partners.
 • Uittesten van de nieuwe software ontwikkelingen.
 • Interne opleiding voor key users.
 • Je bewaakt een correcte en vlotte afterservice.
 • Je volgt diverse support aanvragen op via het ITSM systeem Freshservice.
 • Je vervult enkele administratieve IT gerelateerde taken.
 • Offer

  Onze klant staat voor een no nonsense werkomgeving waarbij work hard / play hard geen loze belofte is. Naast een aantrekkelijke verloning geniet je van verschillende extralegale voordelen.

  Door opleidingen die een meerwaarde bieden krijg je de mogelijkheid om je verder te ontplooien. Je krijgt de mogelijkheid om te werken in een internationale omgeving (België Frankrijk).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier