Data Scientist (M/V/X)
Over Ago
Waregem
1 dag geleden

Functieomschrijving

Een internationaal bedrijf gelegen in regio Waregem kijkt uit naar een data scientist. In deze functie is het de bedoeling om jou te verdiepen in de IoT sensor data door gebruik te maken van state-

of-the-art data mining technieken. Je zal betrokken worden bij het design en de uitvoering van onderzoeksprojecten, en je zal meerdere product ontwikkelingsteams assisteren inzake het ontwerpen en implementeren van nieuwe data gerelateerde karakteristieken.

Vereisten

Eerst en vooral beschik je over een bachelor- of masterdiploma in (ingenieurs)wetenschappen of een andere relevante richting.

Je hebt voldoende kennis over data analytics en machine learning, bij voorkeur kan je een eerste ervaring voorleggen in dit veld.

Je bent vertrouwd met een van volgende domeinen; geavanceerde data analytics, machine learning, vooruitstrevende statistieken, systeem identificatie en optimalisatie.

Tevens heb je affiniteit met meerdere van volgende onderwerpen; natural language processing, recommender systems, chatbots, grote software projecten, visualisatie van wetenschappelijke data, controle theorie, anomaly detectie, root cause analyse, deep learning, reinforcement learning, signal processing.

Daarnaast ben je creatief en gepassioneerd en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband gunstige resultaten te leveren.

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Engels
 • Aanbod

  Onze klant biedt een zelfstandige functie dat enige verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Dit binnen een innovatief en stabiel bedrijf.

  Je krijgt een contract van onbepaalde duur met een competitief salarispakket waarbij doorgroeimogelijkheden reëel zijn. Interesse?

  Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it ago.jobs.

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Kortrijk IT

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier