'Technisch teamcoördinator machinepark regio Halle
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Als teamcoördinator ben je de rechterhand van de chef. Op deze manier draag je bij een aan vlot draaiend machinepark en een tevreden partner.

Als teamcoördinator binnen het machinepark van Technics, Real Estate & Energy stuur je dagelijks een team van interne techniekers aan.

Je volgt dagelijks de herstellingen op en de planning van het onderhoud en de depannages. Je beheert ook de verlofplanning van de techniekers.

Verder ben jij het aanspreekpunt voor de partner en zorg je er mee voor dat de doelstellingen worden gerealiseerd op een kwalitatieve manier.

Je staat in om jouw team te laten groeien door coaching en opleidingen te organiseren. Je bent ook het aanspreekpunt voor externe leveranciers in het kader van dringende interventies.

Je krijgt eerst opleiding onder begeleiding van een peter zodat je helemaal vertrouwd raakt met het vak. Nadien ga je zelfstandig te werk, maar kan je steeds op je collega’s en chef rekenen als je vragen hebt.

Je wordt tewerkgesteld in een van onze machineparken te Halle. Binnen het machinepark onderhoudt en depanneert een aparte technische dienst de productiemachines in verschillende omgevingen.

 • Kennis en ervaring - Je hebt een goede kennis van elektromechanica of elektriciteit. Ervaring in een industriële omgeving is een pluspunt.
 • Klantgerichtheid Je kan autonoom werken en ziet het als je verantwoordelijkheid om de interne partner zo goed mogelijk te helpen.
 • Communicatief vermogen je bent vlot in de omgang en kan op een duidelijke manier je boodschap overbrengen naar je gesprekspartner ongeacht de inhoud van deze boodschap.
 • Flexibiliteit Je bent bereid in een uurrooster te werken bestaande uit twee ploegen (6u-14u en 14u-22u).
 • Organisatie Je hebt een talent voor organiseren, plannen en prioriteiten stellen. Bovendien bezit je over een gezonde dosis energie en weet je van aanpakken.
 • Talenkennis Je spreekt Nederlands of Frans.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier