TECHNISCH TOONBANK | SHOWROOM REGIO HERENTALS | VERLICHTING
Manpower Belgium
Grobbendonk, BE
1 dag geleden

Bedrijfsomschrijving

Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière.

Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen.

Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Laat me dan zeker vrijblijvend iets weten! Onze klant is een nationaal gekende firma binnen de distributie van technische materialen.

Naast het uitgebreide aanbod aan technische en elektrische onderdelen kennen ze ook een specialisatie in verlichting. Dit aanbod kan steeds bezichtigd worden in één van de toonzalen verspreid over België.

Om de service te ondersteunen zoeken ze momenteel een extra toonabnkmedewerker / verkoper voor de showroom te Herentals.

Functieomschrijving

Als toonbankmedewerker leer je eerst het zeer brede aanbod kennen. Uiteraard zal je jezelf in bepaalde aspecten van het assortiment meer thuis gaan voelen dan in andere.

Voor jou zal dit specifiek het aanbod verlichting en armaturen zijn. Ondanks dat ben je wel op de hoogte van het totaalpakket en probeer je de klanten (geen particulieren) te adviseren in hun noden.

Het gaat hier in mindere mate over een commerciële functie. Voor onze klant is het veel belangrijker dat hij / zij zich ondersteund voelt.

Je weet jouw enthousiasme en expertise over te brengen naar je klant. Naast het algemene takenpakket denk je ook actief mee na over verbetervoorstellen rond het optimaliseren van de winkel en de daarbij horende klantenervaring.

Functie-eisen

Vraag je jezelf of deze job iets voor jou is? Volgende kwalificaties kunnen alvast een meerwaarde zijn om goed te functioneren binnen deze functie.

 • Bachelor Elektromechanica OF A2 Elektriciteit
 • Technisch Commerciële Ervaring
 • Ervaring binnen de lichtindustrie
 • Klantgerichtheid
 • Technische Passie
 • Arbeidsvoorwaarden

  Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma die zijn medewerkers door middel van training tot een nog hoger niveau tilt.

  Je wordt beloond met een competitief salarispakket alsook een boeiende, gevarieerde en inspirerende werkervaring. Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en twijfel je er niet aan dat onze klant jou nodig heeft, neem dan gerust contact op! Interesse?

  Solliciteer dan via dit kanaal. Ondervind je problemen of zit je nog met verdere vragen? Neem dan even contact op via 014 44 89 77 en vraag naar Simon.

  Trefwoorden : technieker , technicus, commercieel , toonbank , elektricien , elektriciteit , elektromechanica, elektrotechniek, toonbankverkoper , technisch adviseur , showroom

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier