Chauffeur C
Infinity Jobs
Brugge, Belgium
7 uur geleden

Functieomschrijving

Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat wij 's morgens vroeg kunnen genieten van een verst broodje, pistolet, boterkoeken,.

 • Want jij start 's morgens vroeg op om jouw klanten te voorzien van het nodige lekkers. Je laadt jouw vrachtwagen en lost uiteraard ook bij de klant.
 • Eenmaal terug op de hoofdzetel zet je het nodige klaar om 's anderendaags terug je toer te doen. Uiteraard zorg je ervoor dat jouw vrachtwagen telkens tip top in orde is.

  Taken en profiel

  Je bent in het bezit van rijbewijs C + code 95. Vroeg starten is voor jou geen probleem. Je beschikt over een goede fysieke conditie

  Aanbod

  Er wordt jou een job optie vast aangeboden in een familiale omgeving. Vast uurrooster, vaste vrachtwagen en vaste ritten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier