Technisch project manager (m/v)
Konvert Office Gent
Hamme, BE
6 dagen geleden

Profiel

Jouw taken Je definieert en beheert machinebouwprojecten Je analyseert proactief projecten en werkt deze uit om ze te kunnen leveren binnen de vooropgestelde objectieven Je werkt de projectplanning gedetailleerd uit en verzekert het tijdig en kwalitatief uitvoeren van de projecten binnen de vooropgestelde budgetten Je volgt de engineeringactiviteit, de interne productie en montage in je projecten op, in overleg met de respectievelijke teamleaders en ziet toe op een efficiente uitvoering van de projecten in het algemeen Je benadert de projectprocessen op een kritische manier en formuleert voorstellen tot verbetering Je bent single point of contact voor klanten en vertaalt de noden van de klanten op een correcte manier naar het projectteam Je rapporteert aan de PMO (project management office)

Aanbod

De werking van de laboratoriuminstrumenten en -apparaten controlerenDe toestand van stalen, materialen, producten en verbruiksgoederen controleren.

Gegevens opmeten en opnemen in laboratoriumschriften, databanken, registers en rapporten. Het basisonderhoud van laboratoriuminstallaties uitvoeren.

Het gebruik van uitrustingen, apparaten, lokalen of laboratoria plannen. Instaan voor het opvolgen van verbruiksgoederen in het laboratorium, labo-instrumenten en labomaterialenTekorten in de voorraden identificeren.

Laboratoria ontsmettenUitrustingen en instrumenten steriliserenSpeciaal afval verwijderen. Instructies, procedures, lastenboeken en studierapporten opstellen op basis van de testresultaten.

Stalen voorbereidenTests en proeven opzetten volgens een protocol. Tests, proeven en productieprocessen uitwerken of verbeteren.

Metingen en analysen uitvoerenProblemen identificerenTechnische aanpassingen doen Een uitdagende en afwisselende functie in een hoogtechnologische werkomgeving met grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een hecht team.

Heb je interesse in deze functie? Stuur jouw cv en motivatie naar gent.office konvert.be

Vereiste kwalificaties

Je hebt een dynamische persoonlijkheid die anderen kan overtuigen en motiveren en bent een echte teamplayer, Je denkt proactief, planmatig en oplossingsgericht en neemt gemakkelijk beslissingen Je bent communicatief sterk en praat en schrijft vlot Engels Je bent leergierig en stressbestendig Ervaring met project controlling en / of in machinebouw is / zijn een pluspunt Je hebt een grondige kennis van MS Office, kennis van MS Project is een troef Je bent bachelor of master electromechanica of gelijkwaardig door ervaring

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier