Productieleider
Whoohoo
Gent, Belgium
14 uur geleden

Over de functie

Als productieleider neem jij het de coachende, coördinerende en teamplayer rol in!

Als productieleider van de staalafdeling leid jij alles in goede banen. Dit doe je door de dagdagelijkse leiding op jou te nemen, maar ook strategisch de verschillende stilstanden in te plannen.

Door jouw creatieve mindset vind je ook steeds een oplossing voor onverwachte problemen en kan je deze oplossing ook communiceren naar jouw team.

Strategisch naar verbeteringen en optimalisaties zoeken, behoort ook tot jouw functie als productieleider.

 • Aansturen en opvolgen van de productie
 • Technisch en operationeel voorbereiden van de dossiers
 • Optimaliseren van processen en rendabiliteit
 • Functie eisen

 • Je beschikt over een technisch diploma of gelijkwaardig door ervaring
 • Je hebt reeds relevante ervaring opgedaan in de staalafdeling en / of als leidinggevende van een team
 • Je bent communicatief sterk en een coach en leider voor jouw team
 • Over het bedrijf

  Het bedrijf is actief op vlak van architecturale oplossingen in staal, inox en aluminium. Dit zijn onder andere trappen, leuningen, passerelles, luifels, gevelbekleding, zonnewering, Het bedrijf behandelt zowel standaardoplossingen als maatwerk.

  Projecten worden steeds van A tot Z behandeld, waarbij er een interne studiedienst is, alsook productie. De montage wordt ook door het bedrijf behandeld.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier