HR Officer Onsite
Hudson Belgium NV
Oost-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Onze Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die om welke reden dan ook nood hebben aan tijdelijke versterking.

 • Idealiter heb je een eerste relevante werkervaring opgebouwd binnen Rekrutering & Selectie (hetzij in consultancy, hetzij in een interne HR rol) of je bent gepassioneerd geraakt door de mens in een organisatie en wil deze ervaring valoriseren door het uitvoeren van gevarieerde HR-opdrachten in verschillende bedrijven en uiteenlopende sectoren .
 • Je ziet deze job als een unieke kans om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen binnen verschillende bedrijven maar tegelijk te werken voor een referentie in de sector van Rekrutering & Selectie.

 • Je kan je snel inwerken in de cultuur, sector en werkwijze van de klant waarbij je jouw opdracht uitvoert, waardoor je echt het verschil maakt.
 • Je houdt ervan op korte termijn jouw intern netwerk in het bedrijf waar je wordt ingezet, uit te bouwen. Je kan je identificeren met de Hudson cultuur en werkwijze, maar kan je daarnaast ook snel aanpassen aan de verwachtingen, waarden en werkwijze van de klant.

 • Voor verschillende rekruteringsopdrachten analyseer je de behoeften van de klant waarbij je werkt en bepaal je de juiste rekruteringsmethode.
 • Je maakt hiervoor gebruik van jouw ervaring en leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin die je leiden naar paden om kandidaten te vinden.

  Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens het selectieproces. Je geeft een advies en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten.

 • Als Hudson consultant word je ingewijd in onze methodologie . Je volgt interessante opleidingen en leert de rijkdom kennen van de instrumenten die binnen onze organisatie ontwikkeld zijn.
 • Je wordt ingeschakeld in projecten bij verschillende klanten. Deze klanten situeren zich voornamelijk in de driehoek Gent-Brussel-Antwerpen .
 • Je beschikt minstens over een Bachelordiploma en je wil verder bouwen op je HR-expertise. Je bent op zoek naar een uitdaging die jouw HR-carrière een boost zal geven.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier