Purchase & Quality Coordinator (m/v)
Introduce voor Promeco
Bellegem (bij Kortrijk) en 25% reizen wereldwijd, West-Vlaanderen, België
3 dagen geleden
source : Jobat

Omwille van de aanhoudende marktexpansie en het blijvend willen inzetten op het uitbreiden en verfijnen van het productassortiment en de gebruikte technologieën, is Promeco op zoek naar een Purchase & Quality Coordinator (m / v) .

Als rechterhand van de CEO bestaat jouw taak er uit om naar internationale toeleveranciers (China, Portugal, Dubai, ) te reizen en er op na te zien dat de Service Level Agreements (SLA’s) nagevolgd worden.

De aankoopfase is dus reeds voorbij en concreet wordt van jou verwacht dat je dergelijke aankopen bij de toeleveranciers nauwgezet opvolgt, bijstuurt, coördineert en voorziet van feedback.

Dit gaat van het controleren van de bestellingen van de materialen, het opvolgen van de afspraken met betrekking tot de productie tot het garanderen van de juiste prijs / snelheid van leveren en voorraadbeheer.

Bij technische issues ben jij eveneens het eerste aanspreekpunt. Belangrijk in deze functie is dat je de relaties met toeleveranciers in binnen-

en buitenland onderhoudt door regelmatig op bezoek te gaan en op die manier de vinger aan de pols houdt. Verder dien je de markt te verkennen en ga je op zoek naar nieuwe producten.

Tot slot heb je oog voor design; op beurzen of bij de toeleveranciers pik je in op de allerlaatste trends en kan je deze vertalen naar producten in lijn met het merk.

 • Je beschikt minimum over een bachelordiploma en je hebt een uitgesproken voeling met techniek.
 • Een eerste ervaring in aankoop / supply chain heb je reeds achter de rug.
 • Affiniteit met cookware en tableware, maar ook de fysica en de technologieën er achter, houden je meer dan gemotiveerd voor deze job.
 • Je hebt inzicht in en een passie voor materialen (zoals keramiek, inox, kurk, porselein, ) en technieken.
 • Je bent bereid om je frequent (25%) internationaal te verplaatsen.
 • Door de wereldwijde contacten zijn een gedegen kennis van het Engels en goede communicatieve vaardigheden een absolute must.
 • Organisatie en administratie zijn enkele van je sterke punten, alsook een focus op resultaten.
 • Je kan je verzoenen met een bedrijfscultuur waar hard werken voorop staat en je bent dan ook bereid om je flexibel op te stellen.
 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

  Je komt terecht in een bedrijf met steeds toenemend groeipotentieel. Een interdisciplinaire samenwerking van product designers tot marketeers staat centraal, waarbij de passie voor het product voorop staat om te komen tot een hoogstaand en rendabel productassortiment.

  Het is een creatieve omgeving waarbij georganiseerde chaos vaak centraal staat. Het bedrijventerrein is modern en de productie-

  omgeving is hoogtechnologisch. Hier is the sky the limit.

  Standplaats is Bellegem te België.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier