Inkoper Bouwgrond met ervaring - regio West-Vlaanderen (m/v)
Konvert Office Brugge
Brugge, BE
19 uur geleden

Profiel

Elke dag ga jij als inkoper de baan op, op zoek naar geschikte bouwgronden voor de portefeuille van onze klant, een projectontwikkelaar.

Natuurlijk doe je dat niet lukraak, maar wel na telefonische prospectie bij de eigenaar van de bouwgrond, met wie je trouwens ook onderhandelt over de vraagprijs.

Eenmaal de deal gesloten, volg je het dossier op bij de gemeente en voer je interne en externe besprekingen.

Aanbod

De klant assisteren en adviseren tot de transactie afgerond is (financieringsplan, verwerving van administratieve documenten, .

 • De vastgoedtransactie onderhandelen en afsluitenInformatie en documenten verzamelen (inkomsten, mandaten, ...). De waarde van een onroerend goed schattenDe klant adviseren over aanpassingswerken en wettelijke verplichtingen.
 • De vastgoedmarkt volgen en analyseren. Een vastgoedtransactie uitvoeren van : Bouwterreinen. Vastgoed en terreinen zoekenKlanten prospecteren Een zeer boeiende en uitdagende functie met een grote mate van autonomie en verantwoordelijkheid binnen een zeer gezond bedrijf dat al jarenlang synoniem staat voor kwaliteit en service.

  Een lucratieve tewerkstelling met langetermijn engagement, bij voorkeur via zelfstandig statuut. Aanwerving op bediendenstatuut is ook mogelijk.

  Vereiste kwalificaties

  Als inkoper beschik je over een gedegen kennis van vastgoed, i.c. stedenbouw en ruimtelijke ordening, opgedaan tijdens je studies of gedurende een eerste werkervaring.

  Om te solliciteren voor deze functie, verwachten we dus een gedegen en relevante werkervaring als inkoper in de vastgoedsector! Bovendien heb je kennis & netwerk van de te bewerken regio.

  Je bent zeer commercieel aangelegd, maar weet je ook erg diplomatisch op te stellen. Je kan zelfstandig werken, haalt het onderste uit de kan om je doelen te bereiken en hebt geen probleem met telefonische gesprekken.

  Idealiter heb jij jouw BIV nr.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier