Sales executive
Cendris
Landelijk
20 minuuten geleden

Wat ga jij doen

Meerwaarde voor jou, en voor Cendris

Als sales executive weet jij als geen ander hoe belangrijk het is meerwaarde te creëren bij je klant. Iets wat we bij Cendris ook bijzonder belangrijk vinden.

Niet alleen voor de klant, maar ook voor jou. Als jij gelooft in een werkwijze waarbij je naast je (potentiële) klant gaat staan en vanuit consultative selling als een business partner het gesprek op zoekt, dan hopen we dat jij meerwaarde in onze organisatie ziet.

Want wij zien deze zeker in jou!

Jij weet dat in je functie als sales executive geen dag hetzelfde hoeft te zijn. De ene dag begin je met een kop koffie op kantoor, de andere dag bij één van je klanten of prospects in de klantcontactbranche.

Na je koffiemoment weet je nog beter waar de behoeftes van je klant liggen. Je hebt deze namelijk achterhaald, doordat je de kritische vragen durft te stellen, jij kent immers je klant / opdrachtgever en het belang van een goede klantrelatie.

Het geeft je echt een uitdaging om te adviseren aan opdrachtgevers op tactisch en strategisch niveau, en dat je hiermee als volwaardig gesprekspartner bij je klant aan tafel zit.

De klant ziet jouw meerwaarde, jouw kennis en zelfs de kennis van de klanten van de klant. Dit biedt ruimte voor jouw advies, je commercieel actieplan en een tevreden deal! happy costumer, happy sales executive

Even een dag geen (warm) klantcontact? Dan zien we je graag als representative aanwezig op een congres, event of netwerkbijeenkomst.

Contacten leggen geeft ook meerwaarde! En kansen voor jou om te netwerken, prospects te benaderen en je concurrent in kaart te brengen.

Bij Cendris willen we jou de ruimte bieden om met jouw innovatieve ideeën jouw opdrachtgever / prospect of potentiele klant te verrassen.

Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Een salesteam zoekt hierin graag de samenwerking met je op. Jullie zijn tenslotte gezamenlijk verantwoordelijk voor het behalen van jullie jaartarget.

Wat bieden wij

 • Salaris : De functie voor sales executive valt bij Cendris in schaal 11. Afhankelijk van je ervaring betekent dit een salaris tussen de : 3300 en 5000 euro per maand bij een fulltime werkweek.
 • Werklocatie : Voor het werk als sales executive werk je op kantoor, bij de klant en kun je ook thuiswerken, je hebt hier zelf een stuk vrijheid in.
 • Auto van de zaak : Bij deze functie moet je soms best veel reizen. Een (lease)auto kan dan goed van pas komen, hier hoort natuurlijk ook een laptop en smartphone bij.
 • Inspirerende werkomgeving : Werken op een van onze locaties in Nederland, met elk een uniek karakter, betekent werken in een moderne open omgeving met een flinke dosis gezelligheid!
 • De leukste collega’s : Bij Cendris draait het om mensen en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Oog voor elkaar dat noemen wij de #mensenvancendris.
 • Flexibiliteit : het belangrijkste is dat je je doelen haalt en je afspraken nakomt. Hoe en wanneer je dat doet, is geheel aan jou.
 • Je wordt beoordeeld op het resultaat.

 • Jij bent uit-munt-end! : wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou : Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop.
 • Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.)

 • Talent Lab : laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.
 • Wat vragen wij

 • Kennis en ervaring met consultative selling
 • Open en representatieve uitstraling.
 • In staat tot een deal closing te komen.
 • Ervaring en kennis van netwerk- en relatiebeheer.
 • HBO werk- en denkniveau
 • Sterke communicatie vaardigheden
 • Ervaring in een klantcontactbranche.
 • Interesse? Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact met mij op! Ik ben wiepie.van.der.veen cendris.
 • com en coordinator recruitment bij Cendris.

 • Procedure? Solliciteren kan tot en met 26 mei. Mail je motivatie en cv naar : werkenbij cendris.comvan het aantal reacties, zal er een voorselectie worden gemaakt.
 • Na je sollicitatie hoor je binnen 3 werkdagen of je door deze selectie heen bent en dus op eerste gesprek mag komen. Als dit positief verloopt mag je een Talenten en Motivatieanalyse maken, welke de leidraad zal zijn voor het tweede en laatste gesprek.

  Hierna krijg je te horen of jij onze nieuwe collega wordt!

  Voor welk bedrijf werk je

  Bij Cendris werken mensen die van aanpakken houden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Ondernemerschap, aandragen van nieuwe ideeën en open staan voor veranderingen zijn voor Cendris een way of working.

  Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen.

  Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier