CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE A-Z
HAYS
Zaventem, Vlaams-Brabant, België
2 dagen geleden
source : Jobat

Als customer service representative ondersteun je de salesmanager en ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je volgt de bestellingen op van a-

z (order intake, order input, logistiek, facturatie) en behandelt technische vragen over de producten. Daarnaast heb je ook regelmatig contact met het hoofdkantoor in verband met het beheer van de stock.

Hays Response is op zoek naar een kandidaat met een eerste ervaring binnen customer service (en internationale goederenbehandeling).

Je kan vlot communiceren in het Engels en hebt een goede kennis van het Nederlands en Frans. Je bent een organisatorisch talent dat goed met prioriteiten kan omgaan en graag contact heeft met verschillende culturen.

Kennis van SAP is een pluspunt.

Secundair onderwijs

Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de chemische sector en gevestigd in Machelen . Het bedrijf biedt meteen een vast contract aan in combinatie met een aantrekkelijke verloning en extralegale voordelen .

De werkuren zijn flexibel en opstart zo snel mogelijk!

Interesse in deze uitdagende en boeiende job in een groeiende onderneming? Solliciteer dan snel via onderstaande knop of neem contact op met Stijn via stijn.

alens hays-response.be.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier