LAB PROFESSIONAL ORGANISCHE ANALYSES
VITO
Mol
2 dagen geleden

Beschrijving

VITO’s GOAL (gespecialiseerd organisch en anorganisch analyselaboratorium) verwerkt meer dan 150 projecten per jaar. Het analyselaboratorium van VITO voert daarbij zelden standaardmetingen uit, maar werkt steeds op maat van de klant.

Klanten hebben vaak een specifiek probleem of een nadrukkelijke vraag, veeleer dan dat ze willen weten welke analyses ze nodig hebben.

Ons analytisch team stelt hen een plan van aanpak voor en zoekt mee naar oplossingen. Hiervoor hebben we een heel breed gamma aan technologie in huis : van heel eenvoudige tot erg gesofisticeerde apparatuur.

Onze klanten zijn spelers in de chemie, voeding, farmacie, kortom iedereen met een complexe vraag die de weg naar het analyselabo van VITO vindt.

Wil je hier graag aan bijdragen?

Momenteel zijn we op zoek naar een gedreven Lab Professional om ons team organische analyses ter versterken.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je wordt ingeschakeld in het realiseren van uiteenlopende analyseopdrachten binnen de groep organische analysen. Samen met de projecttrekker denk je mee over de aanpak van de analysen en maak je inschatting over de te leveren inspanningen (tijd en middelen).
 • De focus ligt daarbij op analysen met behulp van GC en LC chromatografische technieken gekoppeld met hoofdzakelijk DAD en MS.
 • Je bent verantwoordelijk voor het ganse analyseproces gaande van monstervoorbereiding, ontwikkeling en validatie van de meest geschikte meetmethode, uitvoeren van metingen, kwaliteitscontrole, interpreteren van de verkregen ruwe data en de daaraan gekoppelde dataverwerking en rapportering.
 • Je waakt erover dat de analysen worden uitgevoerd binnen de opgegeven deadlines en beschikbare budgetten.

 • Je voert deze taken uit in samenwerking met de andere leden van het GC en LC analytisch team en rapporteert aan de projecttrekker.
 • Je denkt actief mee in het ontwikkelproces van nieuwe methoden en het verbeterproces van bestaande applicaties
 • Je communiceert zelfstandig en tijdig over de voortgang van het werk en eventuele onvoorziene omstandigheden, waarvoor je zelf een plan van aanpak tot een oplossing uitwerkt.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier