Endocrinoloog
Jessa Ziekenhuis
Hasselt, BE
3 dagen geleden

Het Jessa Ziekenhuis behoort tot één van de grootste ziekenhuizen van Vlaanderen. Het werkt nauw samen met andere Limburgse ziekenhuizen en is lid van het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven.

We brengen een volledig en innovatief medisch aanbod, waarbij de patiënt steeds centraal staat. Dagelijks streven meer dan 350 artsen en 3100 medewerkers naar een nog betere en veiligere behandeling.

Het Jessa Ziekenhuis neemt frequent deel aan wetenschappelijk onderzoek en loopt in een aantal disciplines voorop. We investeren in vooruitstrevende therapieën, nieuwe technologieën én in onze mensen.

Ons ziekenhuis biedt dan ook uitdagende loopbaanperspectieven en concrete groeikansen.

De beheerder zoekt samen met de dienst Endocrinologie voor onmiddellijke indiensttreding : een voltijds endocrinoloog Bijzondere interesse in diabetische voetkliniek wordt sterk op prijs gesteld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier