PRODUCTIE INGENIEUR
Hays Kortrijk
Ieper, West-Vlaanderen, BE
1 dag geleden
source : Jobat

In deze nieuwe functie als operations / productie ingenieur functioneer je als rechterhand van de operations manager om actie te nemen op technisch en procesmatig vlak teneinde de continuïteit van het productieproces en de kwaliteit van de producten te garanderen.

Dit houdt in dat je de huidige werkwijze kritisch analyseert en dat je anticipeert op mogelijke problemen waarvoor je oplossingen aanreikt en implementeert.

Het betreft zowel aspecten omtrent productie- efficiëntie, productkwaliteit, energiekost, veiligheid waarvoor je verbeter- en / of investeringsvoorstellen formuleert en uitvoert.

Je houdt hierbij steeds rekening met de gelden milieu-, veiligheids- en ISO-procedures. In deze job heb je dan ook veelvuldig contact en overleg met medewerkers en afdelingsverantwoordelijken van R&D, kwaliteit, productie

Voor deze job als operations / productie ingenieur zoekt Hays Engineering een technische ingenieur / master die enkele jaren ervaring kan voorleggen met (technische) verbeterprojecten binnen een industriële productieomgeving.

Naast jouw technische bagage en interesse om die kennis up-to-date te houden vereist de job een goed analytisch inzicht, een strategisch denkvermogen en zin voor organisatie.

Je kan zelfstandig functioneren met de nodige teamspirit en je werkt klant- en resultaatgericht. Voor kandidaten met ambities om op termijn door te groeien binnen operations verwachten we de nodige leidinggevende vaardigheden.

Kennis NL-FR-EN en vlot met IT-tools.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier