Application Developer Cloud & M365
AGO Jobs&HR
KORTRIJK
5 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Voor een innovatief bedrijf gelegen in Kortrijk zijn we op zoek naar een Application Developer. Je gaat er aan de slag met een applicatie die inzet op gemakkelijk beheer van Microsoft 365.

De tool helpt bedrijven sneller en gebruiksvriendelijker met de Microsoft producten om te gaan. Je staat in voor de ontwikkeling maar ook heel wat zaken die een meerwaarde betekenen in het proces.

Hiervoor breng je behoeften van klanten in kaart, maak je zelf suggesties om de tool vooruit te helpen en sta je in voor de documentatie en nazorg.

Gezien de applicatie nauw verbonden is met cloud infrastructuur doe je hier ook evaluaties en eventuele suggesties rond.

Implementatie, configuratie en testing van de software hoort ook bij je gevarieerde taakindeling!

Profiel

Eerst en vooral ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma van een relevante richting met focus op software-ontwikkeling.

Bij voorkeur heb je reeds enkele jaren ervaring opgedaan als .NET Developer.

Azure en Active directory zijn belangrijke pijlers binnen de functie. Kennis van REST, API's, ASP.NET (core) en Powershell zijn telkens een mooie troef.

Daarnaast beschik je over een groot inlevingsvermogen en kan je zowel zelfstandig als in teamverband gunstige resultaten leveren.

Verder ben je in staat om vlot te communiceren in het Nederlands.

Aanbod

Je komt terecht in een jong, stabiel bedrijf waar er plaats wordt gemaakt voor variëteit. Je komt in aanraking met veel verschillende sectoren en doordat het bedrijf doorgroeimogelijkheden biedt, kan je je technische kennis bijschaven en word je ondersteund bij het behalen van certificaten.

Een marktconform loon in combinatie met extralegale voordelen en een goede work-life balance zijn uiteraard ook van de partij!

Interesse? Contacteer vrijblijvend AGO Kortrijk IT via 056 23 07 55 of op kortrijk.it ago.jobs

Tot dan!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier