Production Manager – Topwerkgever!
Dixon & Company
Gent, Belgium
6 dagen geleden
source : Experteer

Locatie : Regio Gent Reference code : SGU - 16753 Type : Maintenance & Production Toegevoegd op : 26 / 06 / 2020 Over onze klantSterke productiekennis en procesbeheersing, kwalitatief hoogstaande producten en korte beslissingslijnen hebben ertoe geleid dat deze onderneming, actief in de voedingsindustrie en pionier in de sector, over de jaren heen uitgegroeid is tot toonaangevende producent en vaste partner van diverse klanten wereldwijd.

Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor de productievestiging in regio Gent op zoek naar een Production Manager die een carrière ambieert binnen een dynamisch, hoogtechnologisch bedrijf met een zeer aangename, collegiale werksfeer.

JobomschrijvingHet organiseren, coördineren en opvolgen van de productieactiviteiten in de site teneinde de vooropgestelde doelstellingen te behalen op vlak van volume, efficiëntie, veiligheid en kwaliteit.

Aansturen en coachen van de productiemedewerkers, samenstellen van de ploegen en plannen van de werkzaamheden om een goede en kwalitatieve uitvoering te verzekeren.

Beheer van het budget en opvolgen van de vooropgestelde KPI’s, analyseren van de productieresultaten en nemen van de juiste initiatieven om continu te verbeteren.

Samen met de Technisch Directeur bepaal je mee de strategie van de afdeling en kijk je steeds naar mogelijke opportuniteiten om de resultaten te verbeteren.

ProfielMaster bio-ingenieur, biochemie, industrieel ingenieur, Min 5 jaar relevante werkervaring als Productie Manager, bij voorkeur in de voedingsindustrie.

Je bent een sterke people manager met uitstekende communicatie- en overtuigingsvaardigheden.Problem solver met strategisch inzicht.

AanbodZeer interessant salarispakket, inclusief wagen met tankkaart en tal van andere extralegale voordelen.32 verlofdagen, volledig vrij te kiezen, en glijdende werkuren.

Het bedrijf voorziet talrijke kwalitatieve opleidingen, afgestemd op jouw noden, zodat jij steeds kan groeien in je rol en een echte expert kan worden in je vak.

Een boeiende functie binnen een succesvol en financieel sterk bedrijf dat naast marktleider in de sector tevens wereldwijd van een ijzersterke reputatie geniet.

Kortom, een werkgever om trots op te zijn.Je komt terecht in een team van bekwame en gedreven collega’s die steeds voor elkaar klaar staan, wat zorgt voor een optimale teamgeest en toffe collegiale sfeer.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier