diëtist(e) gezocht voor een parafarmacie in ternat
Randstad
Ternat, Vlaams-Brabant
4 dagen geleden

job description

Voor een parafarmacie gesitueerd in Ternat, zijn wij op zoek naar een diëtist(e).Ben je gediplomeerd als diëtist(e), ben jij klantgericht en heb jij zin om te werken in een parafarmacie?

Dan zijn wij op zoek naar jou! -Klanten adviseren over de verschillende afslank- en dieetproducten in de winkel -Het opmaken van evaluaties en consultaties houden met de cliënten

qualification

 • Een diploma hebben als diëtist(e)-Een goede kennis van het gamma aan dieetproducten-Je bent gemotiveerd en je vind het contact met de klanten leuk-Je spreekt perfect Nederlands.
 • De kennis van een extra taal (Frans, Engels) is een pluspunt-Je bent beschikbaar om op zaterdag te werken -Een eerste ervaring als diëtist(e) is een voordeel Wij bieden een voltijds interim-contract aan met een mogelijkheid tot vast in dienst name, om te werken bij een parafarmacie gelokaliseerd in Ternat.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier