Project manager – Marketing
de Keukenbouwer
Brussels, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

JOUW TAKENPAKKET Leef je van creatieve ideeën en sta je te popelen om ze te vertalen in commerciële acties en overtuigende campagnes?

Heb jij de gave om anderen warm te maken voor jouw ideeën en ben je een organisatorisch toptalent? Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van de Keukenbouwer?

Dan ben jij ongetwijfeld onze geknipte project manager! Je haalt het beste uit je team, je coördineert de externe marketingpartners en je interne collega.

Je werkt een jaarlijks marketing plan uit, je vertaalt de online en offline strategieën naar concrete campagnes en acties.

Je zorgt zo voor lead generation en groeiende sales. Je bundelt jouw kennis en enthousiasme voor de uitwerking en opvolging van een nieuwe website.

Jouw beslissingen zijn data-driven. Je gaat voluit voor conversieoptimalisatie. Je doet geregeld vernieuwende, creatieve voorstellen die onze positie in de markt verstevigen.

Je staat in voor het managen en bewaken van de budgetten én de resultaten. Via verschillende Analytics tools heb je controle en stuur je bij waar nodig.

Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO. Jouw profiel Je hebt een 5-tal jaar ervaring in een marketingfunctie. Je bent stressbestendig en kickt op deadlines.

SEO en SEA zijn geen loze begrippen voor jou. Organisatorisch ben je ijzersterk. Je bent hands-on en laat de zaken vooruitgaan.

Work hard, play hard’, luidt jouw motto. Je hebt de capaciteit om een idee om te zetten in de realiteit. Je kan goed om met snel veranderende situaties.

Je bent betrouwbaar en een echte probleemoplosser. Ons aanbod Een sterk groeiend bedrijf met korte communicatielijnen en ruimte voor creatieve input.

Een verantwoordelijke en boeiende marketing functie in een expansieve onderneming. Grote marketingbudgetten om jouw ideeën te realiseren.

Een aantrekkelijke verloning, aangevuld met extralegale voordelen. Een filevrije werkomgeving in ons hoofdkantoor in Nevele.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier