gemotiveerde schoonmaker (onderbroken uurrooster)
Randstad
Tongeren, Limburg
6 dagen geleden

job description

Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren schoonmaker om te poetsen bij bedrijven en kantoren.

Je bent verantwoordelijk voor de opdrachten die je toegewezen krijgt. Wekelijks krijg je de planning door op vrijdag, je uren kunnen vallen tussen beginnen om 6 uur en eindigen om 22uur.

Indien je enkel beschikbaar bent om 's morgens te werken (vanaf 6u tot 14u) of enkel 's avonds (van 17u tot 22u) is dit ook mogelijk.

qualification

Je beheerst de Nederlandse taal, aangezien je met klanten in contact komt. Je bent flexibel naar werkuren toe, aangezien je rooster ook gesplitste uren en avondwerk bevat.

Je hebt een hoge dosis zelfdiscipline en kan zelfstandig werken.Je bent zeer betrouwbaar en hebt een verzorgd voorkomen.

Je bent woonachtig in de regio en bent bereid je te verplaatsen naar regio Riemst en regio Sint-Truiden.Je bent gemotiveerd en zoekt een opdracht voor langere duur.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B, aangezien je na verloop van tijd een wagen van het werk kan meekrijgen om het poetsmateriaal te vervoeren.

Interesse? Solliciteer online en voeg je cv in Word toe aan je dossier.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier