ACCOUNT MANAGER BOUW VLAAMS-BRABANT/BRUSSEL
Hays Gent
DILBEEK
2 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Regio Vlaams-Brabant en Brussel I Account Manager I Bouw I B2B 1082101

Over de organisatie

Onze klant is een gerenommeerde speler in de verkoop van verbruiksmaterialen, chemie, gereedschappen en bijhorende diensten naar de B2B in bouw en automotive.

Jouw nieuwe functie

Als Account Manager Bouw Vlaams-Brabant en Brussel sta je in voor de verkoop naar de B2B : bouwbedrijven, schilders, aannemers, elektriciens, vloerders en andere verwerkers in regio Pajottenland, Brussel en het Westen van Vlaams-Brabant.

Je bezoekt hen regelmatig (ook op werven) om producten te presenteren en passende oplossingen aan te bieden. In eerste instantie sta je in voor het aanbrengen van nieuwe klanten, maar je streeft ernaar om een partnership uit te bouwen op lange termijn.

Na het opbouwen van jouw portefeuille bestaat jouw takenpakket uit 70% farming en 30% hunting. Als Account Manager Bouw voor regio Vlaams-Brabant en Brussel rapporteer je aan de District Manager.

Jouw profiel

Om in aanmerking te komen voor deze functie als Account Manager Bouw heb je een bachelor denkniveau en een eerste gedegen sales ervaring.

Kennis van de bouwsector is een plus, maar zeker geen vereiste. Naast het Nederlands heb je een zeer goede kennis Frans.

Je bent een goede adviseur en kan het verschil maken voor de klant door jouw grondige uitleg. Daarnaast heb je ook een digitale kennis waarbij je overweg kan met de webshop, app en een CRM-systeem.

Je bent iemand die meedenkt en op zoek gaat naar potentieel.

Jobgerelateerde competenties

 • De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (getrouwheidsacties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen
 • Klanten : Bedrijven
 • Producten presenteren of demonstreren bij de klant en advies geven
 • Merchandisingacties op poten zetten bij een klant tijdens promotionele acties (producten benadrukken, afficheren, ...)
 • De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren
 • Het commerciële voorstel uitwerken
 • Samen met de klant de voorwaarden van de verkoopovereenkomst of de prijsraming overeenkomen

 • Het plan voor klantenwerving ontwerpen en de klantbezoeken plannen
 • Aanbod

  De arbeidsvoorwaarden

  Voor deze functie als Accountmanager Bouw wordt een aantrekkelijk loonpakket voorzien met een totaalpakket aan extralegale voordelen.

  Naast dit aantrekkelijk loonpakket voorziet de firma een grondige opleiding gedurende de eerste drie maanden waarvan een intensieve onboarding van drie weken om de topproducten te leren kennen.

  Interesse in deze functie als Account Manager Bouw regio Vlaams-Brabant en Brussel? Solliciteer dan snel online! Voor verdere info kan je terecht bij Delilah Van Overmeire op het nummer 09 / 266 11 94.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier