Quality Assistant
La Lorraine Bakery Group
Ninove, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jouw functie : Je ondersteunt de Quality Manager bij de implementatie en de dagelijkse coördinatie van de kwaliteitszorg in de verschillende afdelingen van de productieplant La Lorraine in Ninove.

Je voert kwaliteitscontroles uit op productiestalen, grondstoffen en externe producten. Je volgt actieplannen op en noteert, analyseert en communiceert waar er in het productieproces bijsturing noodzakelijk is.

Je controleert reinigingsactiviteiten en organiseert de verschillende activiteiten rond externe labo’s en kalibraties. Je organiseert personeelsopleidingen rond hygiëne, kwaliteit en voedselveiligheid.

Je staat in voor eventuele klachtenbehandelingen en de bijbehorende kwaliteitscontroles en voor het uitvoeren van interne audits op het vlak van voeding en hygiëne.

In deze rol rapporteer je aan de Quality Manager van de site te Ninove. Jouw profiel : Je volgde met succes een bachelor Voedings- en dieetleer, Laboratoriumtechnologie, of Master Bio-ingenieur of Industrieel Ingenieur Voeding.

Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat voeding & kwaliteit aangaat. Een eerste ervaring met kwaliteit en / of voedselveiligheid is een pluspunt, maar geen must.

Je bent nauwgezet en administratief sterk. Verder ben je verantwoordelijk en kan je zelfstandig werken. Routinematige taken schrikken jou niet af en je kan presteren onder hoge werkdruk.

Je kan goed overweg met MS Office en je bent in staat om je vlot uit te drukken in het Nederlands en het Frans. Ons aanbod : Je komt terecht in een aangenaam en divers team van jonge en ervaren mensen, binnen een departement dat high standards’ ophoudt en daarom ook sterk gerespecteerd wordt binnen het bedrijf.

Als Quality Assistant krijg je de kans om hiertoe je steentje bij te dragen, en om elk jaar opnieuw het IFS certificaat te behalen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier