gezocht - goed betaalde distributiechauffeur ce die van thuis uit vertrekt
Randstad
Temse, Oost-Vlaanderen
15 uur geleden

job description

Randstad transport is momenteel op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs CE voor eenbedrijf te Temse. Temse? Ja, inderdaad, MAAR.

 • na een goede evaluatie vertrek je nadien gewoonvan thuis uit want je krijgt de vrachtwagen mee naar huis. Gedurende je proefperiode kan je ookopgepikt worden in de buurt van je woonplaats en dan aan de ronde beginnen!Ben je de stipte en klantvriendelijke chauffeur die onze klant zoekt?
 • Dan mag je na een succesvolleinterimperiode rekenen op een vast contract bij de firma! ..."Whoop-Whoop"... Want dat istrouwens ook ons doel, vast werk voor je vinden!Jouw dagtaak begint tussen 04u00 en 06u00 met het laden van de vrachtwagen.

  De goederen zijnverpakt. Dagelijks heb je zo'n 15 tal stops. Je werkt van maandag tot vrijdag. Je werkt gemiddeldeen 12-

  tal uur per dag en je loon zal iets hoger liggen dan de vaste barema's + arab-vergoeding. Jekan ook nog eens doorgroeien want er kan een interne opleiding voorzien worden tot chauffeur CE.

  Zeg nu zelf... Zo een vacature kom je toch niet vaak tegen hé?!Solliciteer dus snel!

  qualification

 • Je beschikt over een geldige bestuurderskaart, rijgeschiktheid en code 95- Je hebt een rijbewijs CE- Je hebt een basiskennis van het Nederland-
 • Je bent stipt en klantvriendelijk* Goede verloning* Je kan de camion mee naar huis nemen

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier