Sales Representative Industrial Packaging
Monitor
Wijnegem, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jouw takenpakket : In je functie als Sales Representative (regio Oost- en West-Vlaanderen) verkoop je industriële verpakkingsapparatuur (handapparatuur en verpakkingsinstallaties).

Je treedt op als technisch adviseur en stelt klanten de best mogelijke oplossing voor. Naast het onderhouden van bestaande klanten tracht je het klantenbestand verder uit te breiden.

Je voert een gestructureerde en gerichte prospectie! Als Sales Engineer beheer je het volledige verkooptraject (prospectie, demonstratie, onderhandelingen, offertes) waarbij je rapporteert aan de Sales Manager.

Uiteraard kan je rekenen op je collega's! Zij bieden jou de nodige administratieve en technische ondersteuning aan. Jouw profiel : Je bent in het trotse bezit van een bachelor diploma.

Heb je dit niet? Dan kan je ons nog steeds overtuigen met je jarenlange ervaring. Je hebt een grondige technische bagage waardoor je als adviseur kan optreden.

Ervaring in de verkoop van industriële investeringsproducten is geen must. Klantvriendelijk, communicatief, nauwkeurig en flexibel zijn begrippen die jou op het lijf geschreven zijn.

Ook MS Office (Word, Excel en Outlook) kent geen geheimen meer voor jou. Wat mag je verwachten? Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw ervaring.

Een voltijdse tewerkstelling in een familiale en financieel gezonde onderneming waar er een "open deur politiek" heerst.

Tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen (met mogelijkheid tot privégebruik), een jaarlijkse bonus én meer.

De mogelijkheid van van thuis uit te werken. Een uitgebreid opleidingsplan voor zowel nieuwe als bestaande medewerkers. Jaarlijkse evaluatiegesprekken om jouw kennis en functioneren te bevorderen.

Toffe collega's die graag bijdragen aan de sfeer op het personeelsfeest, de zomerbarbeque, het jaarlijks teambuilding event en meer!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier