kwaliteitsexpert
Accent
Hamme, BE
3 dagen geleden

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in hetverspanen van onderdelen van hoogwaardige kunststoffen encomposieten voor veeleisende toepassingen in onder meer de lucht-en ruimtevaart, automotive, machinebouw, life sciences, pompen enafsluiters, voedingsmiddelenindustrie, farmacie en textiel.

Het isactief sinds 1989 en is ISO 9100 en 9001gecertificeerd.

Functiebeschrijving

AlsKwaliteitsinspecteur ben je verantwoordelijk voor de volgendetaken : Je bent / wordt onze meet- en technisch planspecialist.

Deuiteindelijke kwaliteitsborging van onze producten voordat ze naarde klant vertrekken, in samenwerking met de verkoopafdeling (al danniet met behulp van statistische procestechnieken).

Tussentijdsekwaliteitscontroles van onze producten in productie. Maatcontrolesvolgens vooraf gedefinieerde meetprotocollen.

Programmeren vanmeetapparatuur zoals contourplotter, CMM, ... Beheer onzemeetapparatuur en leg hun kalibratie vast, zowel intern als extern.

Ondersteunen en opleiden van collega's. Je reflecteert dagelijks omde kwaliteit van onze producten te verbeteren en beter tebeheersen.

Functie-eisen

Alskwaliteitsinspecteur voldoe je grotendeels aan de volgende eisen : Opleiding in meet- en regeltechniek of gelijkwaardig door ervaringof ervaring in de verspanende industrie met interesse in kwaliteit.

Goede basiskennis van meetapparatuur zoals micrometer,meetmicroscoop, CCM, ruwheidsmeter, profielprojector, etc. Je benteen expert in het lezen en interpreteren technische tekeningenBasiskennis van statistische verwerkingstechnieken of bereidheid omdit te leren.

Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en hebt oog voordetail. Administratief ben je gestructureerd, punctueel ennauwkeurig. Je hebt een goede kennis van MS Office Je bentverantwoordelijk, flexibel en positief ingesteld.

Ervaring in eentechnische omgeving en / of verspaning en / of kunststofverwerking iseentroef.

Arbeidsvoorwaarden

Jekrijgt de kans om te werken in een groeiende omgeving. Je krijgteen fulltime baan in een goede sfeer en een dynamische sfeer binneneen groeiend bedrijf.

Daarnaast kun je een uitgebreide opleidingverwachten en een enthousiast team dat elke dag samenwerkt om dejuiste kwaliteit te leveren.

Daarnaast heb je recht op 4 ADV-dagenbovenop je 20 wettelijke verlofdagen en kan je rekenen op eenbehoorlijk loon aangevuld met ecocheques, groeps- enhospitalisatieverzekering enziektekostenverzekering.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier