Technisch operator met leidinggevende ambitie - Vast contract
Client of Manpower
Gent, Oost-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Als technisch operator word je verantwoordelijk voor het correct instellen van machines (Vouw- en kleefmachines) in het productieproces van de firma.

Je zorgt voor een juiste opstart van de productielijn, houdt de machine performant en volgt hierbij de regels met betrekking tot kwaliteit.

Je bent waakzaam voor fouten in het proces en handelt waar nodig om deze op te lossen, alsook te vermijden. De fouten kunnen van mechanische, elektrische of elektromechanische aard zijn.

Waar nodig kun je terugvallen op collega storingstechniekers.

Je waakt over de prestaties en de kwaliteit van collega operatoren en begeleidt hen indien er zich bepaalde zaken voordoen.

Op termijn groei je uit tot de ploegleider. Je bent in het bezit van een technisch diploma richtig mechanica, elektriciteit,.

 • of bent gelijkwaardig door ervaring. Idealiter heb je reeds een eerste ervaring als technisch operator.
 • Belangrijk is een sterk technisch inzicht waarmee je problemen snel kan detecteren, alsook een gepaste oplossing naar voor kan schuiven.

  Verder ben je ambitieus en beschik je over leidinggevende kwaliteiten.

  Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  We bieden een boeiende, afwisselende job aan met veel verantwoordelijkheden. Een job waar je leidinggevende ambities ingelost kunnen worden en waar je de nodige tijd kan krijgen om je in te werken.

  Dit alles wordt aangevuld met een aantrekkelijk loon afgestemd op ervaring, alsook extra legale voordelen waaronder MC.

  Interesse?

  Ben jij de technisch operator die we zoeken? Solliciteer dan via de solliciteerknop op deze pagina. Nood aan meer info of wens je je zoektocht vrijblijvend te bespreken?

  Stuur gerust een mail naar wouter.sissau manpwer.be

  Discretie verzekerd!

  Tot snel, groeten Wouter.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier