Technische en administratieve ondersteuning
S.Bilt
2830 Antwerpen
2 dagen geleden
source : Student.be

Company description

S.Bilt is een jong en dynamisch ingenieurs- en adviesbureau dat instaat voor de studie, het ontwerp en de opvolging van riolerings- en wegenisprojecten, verkavelingen, waterhuishoudingsstudies, landschapsprojecten,.

 • Je komt terecht binnen een jong, maar sterk en enthoesiast team met een grote kennis en goede reputatie.
 • We zijn momenteel 5 man sterk en het is onze ambitie om onze groei verder te zetten. Het liefst werken we hiervoor samen met jonge en spontane mensen die onze ambitie willen delen.

  Teamwork is bij ons heel belangrijk!

  Job description

  S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer.

  Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's.

  Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig.

  Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

  Searched Profile

  Studenten (m / v) die tijdens de zomer (1ste week juli, augustus of september) min. twee weken (geen weekend) vrij zijn om ons te helpen met administratieve en technische taken.

  De juiste trefwoorden zyn : gemotiveerd, secuur werk, leergierig en digitaal sterk! Voor studenten burgerlijk / industrieel ingenieur of bachelor bouw is deze job zeker een kans om een eerste ervaring op te doen in de sector, doch dit is geen vereiste

  We offer

  Een boeiende en uitdagende werkomgeving binnen een sterk groeiende kmo.

  Respectvolle omgeving met een sterk en jong team!

  Je krijgt een marktconform loon afhankelijk van je leeftijd

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier