Ervaren plaatser trappen (m/v)
Konvert Construct Ieper
Ieper, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf in de regio van Ieper zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van trappen. Je staat in voor het plaatsen van de trappen bij de klant.

Aanbod

De profielen makenHet hout zagen (massief, panelen, ...)De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, .

 • De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...).
 • De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...

  Het beslag bevestigen. De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen).

  De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de werkstukken. Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Wij bieden een voltijdse gevarieerde functie met kans op een vast contract. Snelle opstart.

  Vereiste kwalificaties

  Voor deze functie zoeken wij een persoon die reeds ervaring als plaatser of binnen het schrijnwerk kan voorleggen. Je beschikt over voldoende motivatie en kan punctueel werken.

  Je bent woonachtig in de regio en gaat langs bij werven in de streek.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier