Polyvalente arbeider renovatiewerken (m/v)
Konvert Construct Ieper
Nieuwpoort, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf in regio Nieuwpoort zijn wij op zoek naar een polyvalent arbeider renovatiewerken. Er is weinig voorkennis vereist.

Belangrijk is stiptheid en correctheid. Rest wordt aangeleerd onder begeleiding. Belangrijkste taken zijn renovatiewerken in opbouw gaande van plafonds tot daken,... .

Aanbod

De mengsels van de assemblage- en bekledingsproducten (mortel, ...) aanmaken. De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones.

De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten. De werf opruimen en schoonmaken (materiaal, werktuigen, ...).

Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen. De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren.

Producten aanmaken (mortel, plamuur, lijm, ...) Wij bieden een gevarieerde job met kans op een vast contract na een positieve interimperiode.

Vereiste kwalificaties

Bij voorkeur heb je ervaring in de opbouw van renovatieprojecten. Je wordt vooral tewerkgesteld in regio West-Vlaanderen.

Je hebt een goede kennis van het Nederlands en bent bereid om nieuwe zaken aan te leren. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier