Signalisatieverantwoordelijke
Lokaal bestuur Buggenhout
Buggenhout, Oost-Vlaanderen, Belgi├ź
5 dagen geleden
source : Jobat

Je staat in voor het ontwerpen, implementeren en controleren van bezettingen openbare weg. Je denkt mee op het vlak van mobiliteit en verkeersleefbaarheid binnen het lokaal bestuur Buggenhout.

Je levert advies met betrekking tot verkeerssignalisatie.

Je kan het volledige functieprofiel verkrijgen via personeelsdienst buggenhout.be Je bent in het bezit van een bachelordiploma met een technische achtergrond.

Ervaring met het werken op openbare domeinen is een pluspunt. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en slaagt in een aanwervingsexamen.

Verloning volgens de weddeschalen van het lokaal bestuur (B1-B3) en tal van extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden, aantrekkelijk verlofstelsel en flexibele uurregeling).

Beroepservaring van diensten uit de priv├ęsector of als zelfstandige wordt in rekening gebracht indien zij relevant is voor de functie.

Interesse? Solliciteer tot en met 31 oktober 2020 via select lianti s .be . Voeg je cv, een kopie van je diploma, een kopie van je rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden toe.

Het lokaal bestuur Buggenhout let als werkgever op het bevorderen van gelijke kansen bij aanwerving. Kwaliteiten bij mensen zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst, handicap en nationaliteit.

Schriftelijke proef : 4 / 11 in het Dienstencentrum, Groenlaan 1 te Buggenhout.

Mondelinge proef : 20 / 11 in het Administratief Centrum, Groenlaan 1 te Buggenhout.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier