Site Manager M/V
Devis Group
Anvers
3 dagen geleden

Organisatie

Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties

Functie

2-Electriciteit / Mechanica / Intrumentatie / HVAC - 1-Elektriciteit / Mechanica / Instrumentatie / HVAC ( ontwerp en constructie )

Jouw job

Voor onze afdeling Building Systems Geel zijn we op zoek naar een Site Manager voor tewerkstelling op een vaste werf van een van onze klanten.

Als Site Manager ben je verantwoordelijk voor de volledige opvolging van de projecten bij onze klant. Hier gaat het voornamelijk om projecten rond Piping maar ook HVAC of mechanische projecten.

De Site Manager is het eerste contactpersoon voor de klant. Je bent verantwoordelijke voor de opvolging van ontwerp tot uitvoering.

Hierbij zorgt hij voor het aankopen van materialen, opmaken van een planning en het efficiënt inzetten van de beschikbare middelen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen van onze eigen medewerkers en onderaannemers. Je zorgt ook dat alle veiligheidsrichtlijnen nageleefd worden.

De Site manager is ook verantwoordelijk voor de werfadministratie zoals het aanvragen van vergunningen, opmaken van dossiers,

Je zal tewerkgesteld worden op een vaste werf in regio Antwerpen. Daarnaast maak je regelmatig verplaatsingen naar de werf in Westerlo.

Jouw profiel

Je hebt enkele jaren ervaring in een leidinggevende functie.

Daarnaast heb je een praktische ervaring binnen piping en ben je het gewoon om te werken binnen een petrochemische omgeving.

Je bent oplossingsgericht en technisch sterk onderlegd.

Je bent communicatief sterk en klantgericht.

Je hebt een goede kennis van informatica tools.

Je bent stressbestendig.

Je bent in het bezit van een diploma VOL-VCA.

SPIE biedt u

 • Een aantrekkelijke functie in een toonaangevend en stabiel bedrijf
 • Aantrekkelijke salarisvoorwaarden aangevuld met extra legale voordelen
 • Reële ontwikkelingsmogelijkheden door een opleidingsbeleid op maat dat u toelaat een solide loopbaan uit te bouwen en te evolueren binnen het bedrijf in verschillende functies in lijn met uw interesses en competenties
 • Een aangename werkomgeving
 • Onze ambitie?

 • Je nieuwe ervaringen laten beleven.
 • Je vaardigheden ontplooien bij een internationale groep, multi-specialist en speler in de groene economie.
 • Je continu begeleiden in je geografische of professionele evolutie.
 • De ontwikkeling van je competenties verzekeren.
 • Je verwelkomen in een bedrijf waar diversiteit als een wezenlijke groeifactor wordt beschouwd.
 • Wil je onze ambitie delen?

  Standplaats

  Europa, België, Antwerpen, Geel

  Plaats van tewerkstelling

  Studie specialisatie

  F - Engineering, productie, bouw

  Minimaal vereist studieniveau (BE)

  4de graad van het secundair onderwijs

  Minimaal vereist ervaringsniveau

  Talen

 • Nederlands (C - Vloeiend)
 • Engels (B - Goede beheersing)
 • Onze ambitie

  Combining our differences

  SPIE engageert zich voor het promoten van de diversiteit en wil gelijke kansen, behandeling en toegang tot onze selectieprocedures waarborgen.

  We moedigen alle mensen aan om te solliciteren op onze jobaanbiedingen, ongeacht hun afkomst, huidskleur, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, filosofische overtuiging en handicap.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier