Menger 2 ploegen Estée Lauder
Start People
Oevel, Belgium
14 uur geleden
source : Stellenanzeigen.de

Omschrijving :

Als maker van cosmetica maak je producten door stapsgewijs ingrediënten te mengen met behulp van industriële mixers.

Je bent verantwoordelijk voor de correcte aanvoer van ingrediënten, het nauwgezet volgen van het recept en de correcte administratieve opvolging van het proces.

Na het maken van de cosmetica zal je een staal nemen van het door jouw geproduceerde product en dit bezorgen aan het labo.

Gedurende het volledige proces respecteer je de Good Manufacturing Practices’ (GMP-regelgeving) en zorg je zo voor orde en netheid op de werkvloer.

Je stelt eigen veiligheid en die van de collega’s steeds voorop.

Profiel

Ben jij een leergierige, gemotiveerde kandidaat die van aanpakken weet? Dan ben jij de maker van cosmetica die we zoeken!

Deze afdeling binnen Estée Lauder bestaat uit echte teamplayers die een nieuwe job willen aanleren en op lange termijn willen werken binnen een internationale omgeving.

Beschik je naast een grote motivatie ook over ervaring in een productieomgeving en administratieve skills? Dan is dit zeker een voordeel.

Aanbod

Je komt terecht in een bedrijf met een familiale sfeer. Hiertegenover staat een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen :

Afhankelijk van jouw ervaring, bestaat de mogelijkheid tot een vast contract

 • Uurloon : 16.43 € / uur
 • Ploegenpremie : 1.86 € / uur
 • Maaltijdcheque / dag : 8€ per gewerkte 8 uur
 • Je werkt 40u per week
 • Verlofdagen vrij op te nemen
 • Tijdens de middagpauze kan je genieten van gratis broodmaaltijden
 • Bedrijfsinfo

  Estée Lauder Companies Inc. is een wereldleider inzake de productie en verkoop van cosmetische huidverzorgingsproducten, make-ups, parfums en haarverzorgingsproducten.

  De prestigieuze producten worden verkocht in meer dan 130 landen onder verschillende merken : Estée Lauder, Clinique, Aramis, Prescriptives, Origins, M.

  A.C., Bobbi Brown essentials, Tommy Hilfiger, jane, Donna Karan , Aveda, La Mer, Jo Malone, Bumble & Bumble en Kate Spade Beauty.

  De Estée Lauder Oevel Plant is gespecialiseerd in tubes, liquids en lipsticks. In Oevel bevinden zich tevens enkele internationale diensten, een coördinatiecentrum en een distributiecentrum

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier