Opticien-zaakvoerder
Pearle Opticiens
Stationsstraat, Mechelen
2 dagen geleden

Wat kan je van deze functie verwachten?

Met een heldere visie op de zaak zorg jij voor uitstekende kwaliteit en service. Dankzij jouw leiderschapskwaliteiten loopt alles op rolletjes en zorg jij samen met je team dagelijks voor tientallen blije klanten.

Jij haalt energie uit het helpen van klanten en het motiveren van medewerkers. Als ervaren zaakvoerder voel jij perfect aan wat nodig is om tot de beste resultaten en oplossingen te komen.

Zo realiseer jij je omzetdoelstellingen én de persoonlijke doelstellingen van je team.

Jij zet jouw deskundigheid, betrouwbaarheid en gevoel voor service in bij het :

 • Beheren van de dagelijkse gang van zaken in de winkel. Dit doe je op een klantgerichte wijze.
 • Realiseren van de omzet. Daarbij houd je rekening met de vereiste kwaliteit, kwantiteit en kosten.
 • Vertalen van strategie en beleid naar concrete resultaten.
 • Aansturen en coachen van medewerkers om zo het beste uit je team te halen.
 • Iets voor jou?

  Jij runt de winkel met flair en een duidelijk visie. Een visie waarmee je zorgt voor tevreden klanten en enthousiaste medewerkers.

  Want successen behaal je niet alleen. Als zaakvoerder maak jij daarom optimaal gebruik van de expertise van jouw team en weet jij het beste uit iedere medewerker te halen.

  Ook heb je voor deze vacature :

 • Een erkend diploma van opticien
 • Een scherpe focus op het behalen van resultaten. Jij wilt de verwachtingen van je klanten en je team altijd overtreffen en gaat daarbij analytisch en efficiënt te werk.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een representatieve uitstraling.
 • Een flinke dosis stressbestendigheid. Het is een uitdagende job waarbij je soms 4 ballen tegelijk in de lucht moet houden, maar jij houdt je hoofd koel.
 • De drive om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Wat heeft Pearle jou te bieden?

  Onze medewerkers zijn ons meest waardevolle kapitaal. Daarom belonen wij jouw inzet en servicegerichtheid graag met een interessant salarispakket aangevuld met extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, een bonusplan, maaltijdcheques,

  Word jij onze nieuwe collega? Zie jij jezelf al bij Pearle Opticiens werken? Geweldig! We kijken er naar uit je te leren kennen. Solliciteer nu!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier