Chauffeur C/CE (vrachtwagen mag mee naar huis)
Actief Interim Oudenaarde
Asper, E Flanders, BE
6 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Als chauffeur zal je instaan voor het dagelijks vervoer van goederen naar verschillende firma’s of werven.

Van meubels tot sanitair en zonnepanelen. Ook het laden en lossen hoort erbij. Zijn er bedrijven waar hun chauffeurs met ziekte of panne zitten?

Dan zal jij deze vervangen zodat de klant tevreden blijft. Functie-eisen Je beschikt over rijbewijs C / CE. Je bent klantvriendelijk.

Men kan op je rekenen. Ben je een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs B? Je hebt minimaal 5 jaar ervaring en je wilt wel doorgroeien naar een rijbewijs C of CE?

Geef ons ook een seintje! Arbeidsvoorwaarden Een boeiende uitdaging in een familiaal transportbedrijf. Een toffe werksfeer verzekerd.

Werkzekerheid. Job optie vast na geslaagde periode. De vrachtwagen mag mee naar huis. Verloning te bespreken bij de sollicitatie.

Chauffeurs rijbewijs C of CE en bijrijders die op zoek zijn naar een bijverdienste in de week of op zaterdag mogen zich ook aanmelden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier