calculator
Randstad
Roosdaal
5 dagen geleden

job description

Voor een bedrijf te Ninove, gespecialiseerd in buitenschrijnwerkerij, zijn we op zoek naar een calculator.De calculator stelt offertes op voor ramen en deuren.

Hij vertaalt de vraag van de klant in een technisch afgewerkt en gedetailleerde offerte. De calculator werkt hiervoor samen met zowel de verkoper als de opmeter en de orderverwerker.

Het aanbod aan dossiers is gevarieerd en gaat van particuliere nieuwbouw tot grote vastgoedprojecten.

qualification

 • Je beschikt over een bachelor hout / bouw of bent gelijkwaardig door ervaring.- Je hebt een goede kennis Nederlands en Frans.
 • De wereld van ramen en deuren heeft voor jou geen technische geheimen.- Kennis en ervaring met Autocad is een pluspunt.
 • Je komt terecht in een familiale KMO met een open en directe communicatie. Je maakt deel uit van een klein team met ervaren collega's.

  Je krijgt voldoende ruimte om zelf initiatief te nemen en zelf oplossingen voor te stellen. Je inzet en technische ervaring worden verloond met een concurrentieel salaris.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier