Maintenance Supervisor - Productiesite in de Chemie
Manpower
Antwerpen (2030)
6 dagen geleden

Job Description

Als maintenance supervisor ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en realisatie van de mechanische werkzaamheden op de plant.

Je bent het spilfiguur tussen de engeering-afdeling en de field. Uw takenpakket is gevarieerd en bestaat enerzijds uit het leiden en coördineren van de interne mechaniekers (team van 4) + eventueel contractoren en anderzijds opvolgen van bestellingen, materiaallijsten, contractoren inschakelen, planning, opvolgen, etc.

Je verzorgt op de afdeling maintenance voor de werkverdeling, verlofplanning, gaat mee complexe problemen oplossen, analyses opmaken van vaak voorkomende storingen en verbeteringsplannen opmaken.

Daarnaast neem je als supervisor ook deel aan de opvolgings- en coördinatievergaderingen.

Je werkt in dagdienst en rapport rechtstreeks aan de mechanisch ingenieur.

Client Description

Passie voor techniek? Dan ben je bij Manpower Permanent Placement aan het juiste adres!? Door onze kennis van de markt, specialisatie en persoonlijke toewijding gaan wij samen met jou op zoek naar een nieuwe technische uitdaging?

die matchen met jouw verwachtingen en competenties.? Via onze werving- en selectiedivisie start je onmiddellijk met een vast contract bij onze klanten.

Onze klant is een wereldspeler en actief in de chemische industrie. Omwille van hun groei zijn zij op zoek naar een Maintenance Supervisor (mechanical) op de mechanische afdeling op de vestiging Rechteroever (haven van Antwerpen) :

Candidate Profile

Je bent een gedreven kandidaat & haalt voldoening uit het aansturen en coachen van je team. Voor deze rol beschik je over een bachelor diploma richting mechanica, industrieel onderhoud, elektromechanica,.

 • of kan je relevante werkervaring voorleggen. Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en kan goed omgaan met stress. Daarnaast ben je communicatief sterk en weet je informatie vlot door te geven aan collega's en contractoren.
 • Hiervoor zoeken we iemand die diplomatisch en assertief kan optreden indien nodig. Voor deze rol is een helicopterview een pluspunt.

  Uw sterkte is plannen & organiseren.

  Client Offer

  Je komt terecht in een verantwoordelijke en uitdagende functie en dit binnen een internationaal bedrijf. Voor deze functie krijg je een aantrekkelijk salaris, in functie van je competenties & ervaring.

  Daarnaast krijg je groeps-en hospitalisatieverzekering, collectief busvervoer, maaltijdcheques & extra verlofdagen van de sector.

  Interesse in deze job?

  Maak een profiel aan op onze "Manpowerwebsite" en solliciteer op de job die je interesse heeft opgewekt. Voor meer informatie, bel ons op het nummer 03 217 97 20 en vraag naar Yana Tilborghs.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier